Bitcoin Hash-hastighed og udvindingssværhedsdiagram Nye all-time højder

Hashratet af Bitcoins netværk såvel som minedriftens vanskeligheder er begge steget til friske all-time høje værdier.

Hashratet på Bitcoins netværk steg til endnu en heltidshøjde, denne gang over 155 millioner TH / s. Samtidig gik blockchain igennem en anden justering, der øgede sværhedsgraden til en egen rekord.

Bitcoin Hash-rate til friske højder

Hashhastigheden er en måleenhed for BTC-netets processorkraft. Jo flere minearbejdere sætter deres beregningsenheder på arbejde, jo højere går hash-hastigheden, hvilket gør systemet mere sikkert og robust.

Da over 60% af Bitcoin Loophole-minearbejdere er placeret i Kina, har deres adfærd den største indflydelse på processen. Som sådan faldt hashhastigheden til lige nord for 100M TH / s, da kinesiske minearbejdere begyndte at migrere efter afslutningen af ​​regntiden i Sichuan-provinsen.

Imidlertid vendte tendensen sig hurtigt, da de bosatte sig i andre dele af det asiatiske land. På mindre end to måneder gik hashprocenten tilbage til de tidligere niveauer og gik til en heltidshøjde i begyndelsen af ​​januar, som CryptoPotato rapporterede.

Spol frem endnu en måned, og metricen har malet endnu en rekord på over 156 millioner TH/s.

Desuden bragte overvågningsressourcen Cryptowatch en anden spændende fortælling. Det læser, at genopretningen i hash-hastigheden efter regntiden i 2020/2021 kom hurtigere sammenlignet med samme periode i 2019/2020.

Dette betyder, at selvom halveringen i 2020 reducerede belønningerne, som minearbejdere modtager for deres arbejde til 6,25 BTC pr. Blok, har de ikke forladt netværket – tværtimod.

Minedrift vanskeligheder over 21T

Ved oprettelsen af ​​BTC-netværket indsatte Satoshi Nakamoto en selvjusterende mekanisme, der kunne gøre det sværere eller lettere for minearbejdere afhængigt af deres aktive antal.

Som sådan gennemgår netværket en automatisk justeringsproces hver 2.016 blokke (ca. hver anden uge). Den generelle tommelfingerregel antyder, at deltagelse af mange minearbejdere vil øge minedriftens vanskeligheder. Alternativt, når der er en udstrømning, som det skete i den ovenfor nævnte migrationsperiode, vil systemet gøre det lettere.

Med den voksende hashrate er det dog tydeligt, at minearbejdere aktivt sætter deres enheder på arbejde på netværket, hvilket betød, at den sidste justering (den 6. februar) var nødvendig for at gøre det sværere.

Data fra Blockchain.com bekræfter dette – en stigning på 3% for sværhedsgraden og indstiller en ny all-time high for metricen. Bare til sammenligning var denne måling faldet til 16,8T i begyndelsen af ​​november, da kinesiske minearbejdere migrerede.